Ad Franken - Bodyfitgym

Ad is al sinds jaar en dag onze trainer voor de donderdaggroep Bodyfit en doet dit nog steeds met veel plezier. Hij geeft zelf ook gymles en is in zijn vrije tijd een actief hardloper.

Betty Huijbregts - Bodyfitgym

"Hallo, ik ben Betty Huijbregts, woonachtig in Bavel.
Vele jaren terug ben ik in de turnsport gerold door mijn dochter Mandy Huijbregts. Zij turnde op een hoog niveau waardoor ons gezin in het teken kwam te staan van het turnen. Hierdoor is het turnen een hobby van mij geworden.
Zo ben ik ook terecht gekomen bij V.L.U.G. waar ik voorheen de bodygym lessen verzorgde op donderdagavond in Ulvenhout.
Dit is in 2015 overgegaan naar VLC Breda. Ik doe dit nog steeds met heel veel plezier.
Op zondagochtend ben ik ook te vinden als assistent in de turnhal. Hierbij begeleid ik de selectie turnsters op district niveau.
Hiernaast ben ik ook jurylid met een TD3 brevet en jureer ik vaak in de weekenden turnwedstrijden voor VLC Breda."

Mandy Huijbregts - Turnen

Ze komt uit Bavel en verzorgt turnlessen voor onze vereniging. Mandy heeft vanaf haar 4e tot haar 15e jaar zelf op hoog niveau geturnd. Toen ze 15 jaar oud was is ze begonnen met het assisteren bij het lesgeven. Een aantal jaar geleden heeft Mandy haar CIOS diploma gehaald en is daarna zelfstandig les gaan geven, wat ze nog steeds met veel plezier doet. Naast het lesgeven bij VLC Breda, geeft Mandy ook turnles bij Liduina.

Nadine Noorloos - Turnen

"Hallo allemaal,
VLC Breda-Docenten-Nadine NoorloosIk ben Nadine Noorloos. Ik kom uit Uitwijk, een klein dorpje in het Land van Heusden en Altena. Sinds juli 2017 geef ik trainingen aan de selectie van VLC Breda. Ik zal me vooral concentreren op de turnsters die komend seizoen gaan uitkomen op nationaal niveau en in de hogere divisies. Afgelopen weken heb ik met een groot aantal turnsters al kennis mogen maken.
De sport turnen is een grote passie van me. Toen ik negen jaar oud was, ging ik met een vriendinnetje mee naar de plaatselijke turnvereniging en ik was reuze enthousiast. Mijn moeder had me in de jaren ervoor al een koprol, handstand en radslag aangeleerd op het gras in de tuin. Toen ik één week geturnd had bij de vereniging werd ik dan ook al doorgestuurd naar de wedstrijdgroep. Tot en met mijn 21e jaar heb ik geturnd, weliswaar met een tussenpauze van mijn 16e tot en met mijn 19e. In die tussenpauze ben ik begonnen met assisteren en later ook lesgeven van meisjes in de 6e, 5e en 4e divisie. Ook heb ik mijn jurydiploma's gehaald. Het lesgeven vond ik zo leuk, dat ik de opleiding tot gymnastiekleider ben gaan volgen en later ook de opleiding tot trainer turnen. Ondertussen kreeg ik mijn eigen selectiegroep en in samenwerking met mijn moeder hebben we de meisjes in een jaar tijd van D3 (6e divisie) naar D1 (4e divisie) gebracht, en een enkeling op nationaal niveau (3e divisie en hoger). Omdat het niveau steeds hoger werd en ik hier graag in mee wilde groeien ben ik overgestapt naar een andere vereniging waar ze alle niveaus aanbieden. De afgelopen 4 jaar heb ik hier met veel plezier lesgegeven en met menig turnster op het Nederlands Kampioenschap gestaan, waar zelfs een meisje goud mocht ontvangen. Dit was zo'n mooi moment dat ik me altijd zal herinneren!
Bij VLC Breda krijg ik een nieuwe uitdaging; samen met de andere trainsters gaan we proberen om komend seizoen, voor het eerst voor VLC, uit te komen op landelijk niveau. Ik heb er ontzettend veel zin in en ben heel enthousiast." 

Fréderieke van Poppel - Hanegraaf - Bodyfitgym, Kleutergym en Turnen

Ze komt uit Breda, ze heeft CIOS gevolgd en bezit hierdoor de diploma’s sportmasseur, Fitness- en Healthcoördinator, Sportinstructeur Aangepast Sporten en Sportleider Aangepast Sporten en E.H.B.O. met AED. Fréderieke heeft in 2014 de opleiding Fysiotherapie bij de Avans in haar woonplaats Breda afgerond. Fréderieke geeft turnlessen voor onze vereniging.
Haar hobby’s zijn: dans (ballroom en latin) en als het mogelijk is, met danswedstrijden. Verder houdt Fréderieke van skaten, lezen en bakt ze graag cupcakes.